Sova nu -.-

Tjena söta böta läsare ;D
Idag har jag, mamma, Christian, Isabelle och A-S lämnat Honey vid en av mammas kollegor för vi ska ju till Sharm el Sheikh i morrn och hon kan inte följa med :( När vi skulle åka hem då satte sig Honey på gatan och ville inte gå med Andy som ahn heter inn och hon satt och pep framför dörren när vi inte hade varit där i 1 timme :3 undrar hur hon ahr det nu? Saknar henne extremt hennes små tassar som springer runt och upp och ner för trappan, hur hon sitter och kollar upp på en med sin söta blick och underbett och hur hon lägger sig i ens säng när man ska sova och vaktar en och vaknar av att hon slickar en i ansiktet :'( Åhh Honey jag saknar dig extremt!! Efter det körde mamma hem oss till pappa. Jag kollade på the vampire diaries som e jätte bra. Här kommer det som står på internett om den ganska långt men ni behöver inte läsa allt. Har översatt från engelska till svenska på google översätt så dte kanske inte blir helt rätt pallar inte göra det själv. The Vampire Diaries är berättelsen om två vampyr bröder som är besatta med samma flicka. I säsong ett, återvände Stefan (Paul Wesley, "Fallen") och Damon Salvatore (Ian Somerhalder, "Lost") till sin hemstad Mystic Falls, Virginia, för mycket olika skäl. Stefan var fast besluten att lära känna Elena Gilbert (Nina Dobrev, den kommande filmen "The Perks of Being en Wallflower"), som bär en slående likhet med Katherine Pierce (också spelad av Dobrev), den vackra men hänsynslösa vampyr bröderna visste och älskade - 1864. Damon å andra sidan var inställd på att släppa Katherine från graven där han trodde att hon var fångad av en häxans förtrollning alla dessa år sedan. I den explosiva finalen av säsong ett, som Elena farbror Johnathan (gäst stjärnan David Anders) en plan i rörelse som resulterade i Katherine återkomst.

I säsong två, kastade Katherines manipulationer en skiftnyckel i triangeldrama mellan Stefan, Elena och Damon och de andra invånarna i Mystic Falls tvingades välja sida när de föll offer för en ny typ av fara.Stefan och Damon senare träffade sin största utmaning hittills - att ankomster Elias (gäst stjärnan Daniel Gillies, "Spiderman 2") och Klaus (Joseph Morgan, "Ben-Hur"), två av de "Original" vampyrer. Som Klaus gick head-to-head med Damon och tog ett särskilt intresse för Stefan, han var också till synes inriktad på att bryta "Solen och månen" förbannelse genom att offra Elena. Oavsett vilka åtgärder bröderna tog att skydda Elena skulle Klaus inte styras från hans uppdrag, visar sig vara den mäktigaste vampyren som finns. I slutändan visade sig Klaus "offra rituella dödliga inte för Elena men för hennes moster Jenna (Sara Canning," Smallville "), vars våldsamma död ödelade både hennes familj och hennes pojkvän, Alarik Saltzman (Matt Davis," Legally Blonde ").

Säsong tre öppnar dörren till historien av Klaus och den ursprungliga familjen, som Klaus motiv för att vilja Stefan på hans sida är äntligen avslöjas. Som Stefan sjunker djupare in i den mörka sidan, Damon och Elena kämpar med skuldkänslor för deras växande band, även när de arbetar tillsammans för att få Stefan tillbaka från kanten. Spöken från Jeremy Gilberts (Steven R. McQueen, "Everwood") tidigare har ett kraftfullt budskap de försöker att leverera till honom, för att inte nämna hur de är att ha på hans förhållande med Bonnie Bennett (Kat Graham, "Honey 2 "). Efter den känslomässiga slutet av hennes förhållande med Matt Donovan (Zach Roerig, "Friday Night Lights"), Caroline Forbes (Candice Accola, "Juno") växer närmare Tyler Lockwood (Michael Trevino, "Cane"), och ett krig utbryter mellan deras familjer.

Baserat på bokserien av LJ Smith, är The Vampire Diaries från Bonanza Productions Inc., Outerbanks Underhållning och Alloy Entertainment i samarbete med Warner Bros Television och CBS Television Studios med exekutiva producenter Kevin Williamson ("Scream", "Dawsons Creek" ), Julie Plec ("Kyle XY", "Wasteland"), Leslie Morgenstein ("Gossip Girl", "Privat") och Bob Levy ("Gossip Girl", "Privileged").

Hehe ganska mkt elr hur. Efter jag ahde kollat på det lite åkte jag och papap till media market de andra ville nt med Isabelle var vid mamma. Där fick jag sims 3 husdjur som är jätte roligt man kan vara sina husdjur och för första gången finns dte hästar!! Det e jätte roligt och jag rekommenderar det starkt. Just nu lyssnar jag på Richard Marx can't help falling in love kommer länk. Nu ska jag sova blir inget inlägg i morrn kanske blir nåt i veckan så håll utkik kanske slänger in ett inlägg. Nu ska jag sova e trött + att jags ka vakna kl: 3 så ja godnatt // malou <3
http://www.youtube.com/watch?v=JCmoSqhDulM&feature=BFa&list=WLF0AEBFAE9F71980A&lf=mh_lo
<-- söt =))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0