Onsdag

Shan banan här! Skaka rumpa :PP
Tja alla.
I dag i skolan hade vi idrott första timmen det var dö roligt...
Sen efter gympan rast. Efter rast skulle vi göra musaik bilder det var kul =) Efter det hade vi medeltiden vi fick ett papper som vi skulle läsa efter det lunch. Det var pytt i panna. Rast igen och vi spelade king out. Efter rasten mer medeltid. Det hade vi till kören. Idag var det inte så där jätte roligt. Vi sjöng russian roulet, i was made for lovin you och en som jag inte kommer ihåg tar reda på det till i morrn. Jag har varit och dansat. Har typ just ättit och é inne på mp.. Ses malou

Tisdag

Tja alla Shan banan här kom och köp blåbär :P
I dag hade vi matte. Vi jobbade med km, m och mil. Vi har varit i data salen och skrivit om en byggnad eller nåt sånt på engelska jag och en av mina bästisar valde Malmöridklubb.På rasten spelade vi king out.. Det var kul ;) När vi kom inn skulle vi redovisa vad vi hade skrivit och det blev jätte lyckad =) Sen hade vi medeltiden. Det var ganska kul. Det hade vi till lunch i dag blev det fiskgratäng med potatismos och jag fick jätte stora pulverbitar dö äkligt! PÅ rasten gjorde vi samma sak king out. När vi skulle in blev Alice som jag jobbade med och Sebastian en konstig kille från min klass jätte ovänner och började bråka. Sebastian kallade Alice jätte fula saker och ja alice bögstedt.. Då blev hon arg och ledsen och sprang upp efter honom. Han sprang in i klassrummet och Alice sprang ner och utt på skolgården igen hon var dö ledsen och det fattar jag. Tobias lärare hittade henne efter 10 min och hennes mamma ringde men Linnea svarade för Alice hade inte med den. Efter det hade vi mer medeltid och sen musik det var kul idag för vi fick lyssna på musik från youtube som vi själv fick välja hon valde en som fick välja. Mamma kom hem idag från jonbbet =) Efter det var jag hemma litte och läste sen åkte jag till stallet för att rida och fick en häst som heter Emilio. Han e sådär. Han e slö. Vi hade hoppning idag och jag galopperade hinder med honom. Nu sitter jag hemma och har nyss duscha´d. Nu sitter jag och skriver här och lyssnar på Dynamite med Taio Cruz. Hejdå malou..

Emilio.. Men han e absolut inte lika dan nu! Han e mkt finare nu tkr ja

Söndag

Tja alla.
Ïdag har jag varit inne på datan...
Har lekt med Isabelle min syrra som e 3 år. Vi dansade och lekte hund hon var hund och jag ägare.
Vi hjälpte pappa med maten för mamma jobbar och kommer hem på tisdag.
Saknar henne jätte mkt.
Jag har oxå lekt med min hund Honey i trädgården i 25 min.
Annars har jag ej gjort så mkt annat idag.
See you soon malou

Lördag kväll

I dag gjorde jag inte så mkt...
Har varit hemma, gick promenad med Honey och har varit i hemmakväll och hyrde the last ´song med Miley Cyrus den e bra tkr ja--- Nu sitter jag och skriver i inlägget och moviestarplanet.
Ses så länge Malou

Helg!

Tja alla..
Äntligen helg!!!!!
I dag jobbade vi med matte, gjorde eneglska gloser. Det e att vi får ett papper och då står orden på svenska då ska vi översätta till engelska vi har oxå ord.
Har just kommit hem från Alexandra min bästis! Tyvärr har jag inget foto av oss på datan =(
Där var jag från 2-typ halv 10. Mamma och pappa skulle göra nåt så mina syskon fick oxå vara där.. I en timme. Det var kul men jag tycker mest om att vara själv med henne för då kan vi prata om typ hemmlisar och sånt det gör jag med allt och man kan skratta för ingen ting som sin bäzza förstår. Vi kom hem till henne typ kvart över 2. När vi kom hem till henne fixade vi med våra iphones. Hon bytte om för hon skulle till tennis. Alex som hon kallas ramade mig hem till mig för att jag skulle ta pengar sen åkte vi till fairplay.
När vi var där kom en från våran klass som heter Tove och Tuva. Efter typ 5 min kom Ellen från paralelklass (stavning) och en från min klass som heter Alice. Vi gick ner för att kolla och då gick vi upp för Alice var törstig efter 15 min. Men Alice orkade inte att gå till toan och dricka så vi gick till kiosken eller vad man kallar det och snodde mjölk. Det var jätte äckligt det låg i sånna små pappers sak. När det iogen hade gått tyå 10 min var hon törstig igen så vi gick och då var det en tränare som sa att vi skulle stanna där uppe för att vi störde dem som spelade så han var jätte arg =( Efter det typ sluttade hon och vi cyklade hem till henne. När vi hader kommit hem gick vi upp på hennes rum och spelade sims sen kom mina syskon och det var ganska kul. När mamma hade kommit för att hämta dem gick vi ner och sa hejdå sen gick vi upp och kollade på iphonerna igen, datan och sims. Det var kul. Ja det var typ allt sen åt vi pizza.
Det var typ allt hejdå kram malou

Studiedag

Hej alla.
Idag hade vi i min skola studiedag.
Idag har jag varit på datan, i falsterbo med mina små sysskon och mamma.
I falsterbo Var vi på 2 lekparker. En hete djungel lekplatsen och den andra tror jag hete afrika lekparken.
I den sissta var det djur och sånt inte riktiga då. Då när vi var vid elefanterna var det en flicka där hon letade efter sitt halsband förd et var en kille från hennes klass som hade tagit hennes halsband som hon hade i handen. Han kastade upp den på elefanten sa han men den var inte där jag klättrade på pinnar upp för att kolla. Men vi hittade aldrig den. Det var typ allt jag har gjort idag.
Hejdå malou

Hemma

Hej alla.
Nu e jag hemma och har kommit hem från jazz dansen. I morrn e det studiedag JIPPI!! =)
I skolan hade vi bild vi hade ett jätte stort papper var vi gick runt med svamp och färg som vi ville ha och då när musik var igång skulle vi måla på det stället vi hamnade. Det var kul! Idag gjorde vi konturerna till. Sissta lektionen hade vi kör som alla skulle testa i 5an då.
Det var kul... Jag ska börja på det.
Vi sjöng Rihanna Roussian Roulette och Kiss I was made for lovein'you..
Nu e jag själv hemma. För Anne-Sofie ska till sin kompis och sova över ochd em andra ville följa med. Hejdå kram från malou

 Rihanna!

Sitter vid datan....

Hejsan svejsan i lingon skogen.
Idag i skolan jobbade vi med matte, valet, var nere i datasalen och hade gympa. Allt var jätte tråkigt föruttom gympan. Tobias vår lärare blev sjukt arg idag. För det var några som var inne på rasterna (som det e) och Johan från min klass sprang i trapphusen och i korridorerna och jagade en kille från min klass. Och nu ska vi ställa oss i led uttanför när vi kommer och på ratserna kommer han och hämtar oss i en vecka. Och dem som e inne tycker jag förstör för oss andra. Jag brukar alltid vara utte men det e regn och sånt det e skönt att vara utte jag känner mig fri.... Jag har oxå varit på ridning idag. Jag fick en shetis som heter Viking och jag var för stor till honom. Vi skrittade ( går, travade (joggar typ) och galopperade (springer). I traven skulle vi sitta ner och han har så små ben så man skummpar på honom så jag var tvungen att hålla i manen ( håret på hästen) Det gör ej ont på hästen. Sen skulle vi sätta oss upp i lätt sits ganska svårt att förklara. Där var jag tvungen att hålla i manen. Man håller i hästarnas man för att man inte ska dra dem i betet ( metall sak som dem har i munnen). När jag travade busade han när jag stog i lätt sits så han gjorde halt mitt i allt--- halt e när hästarna står still. Men sen gjorde han inget... Han e jätte skön i galoppen tycker jag.. Vi skulle oxå släppa stigbygglarna där var man har sina fötter och kolla upp i taket det var lätt. Vi skulle oxå blunda om vi ville och släppa tyglarna Dem man håller i och ta tyglarna igen och ställa oss upp i lätt sits. Men min favvo häst i bättre han heter Manne och e blandning mellan Welsh och Islandshäst. Nu sitter jag hemma vid datan.
Hejdå kramar malou... Det e min favvo häst Manne... Han e dö gullig tycker jag <33 Puss på dig

Danmark i helgen

Hej alla sorry att jag inte har skrivit... Mend et e därför jag har varit i Danmark i helgen så jag har inte haft internet. I Danmark var jag hos mormor med min familj. Vi åkte bil ditt och det tog typ 3 timmar. Så vi kom ditt kl:6. När vi kom hade mormor gjort en jätte god dansk soppa som man bara kan få i Danmark. Ja vi gjorde inte så mycket den kvällen. Nästa dag vaknade vi och jag, mamma och Anne-Sofie ( Syrran) körde till Rosengårdcentret där var vi och shoppade jätte mycket kläder, skor till mamma och litte annat där var vi i nåra timmar sen åkte vi till stan förd et var skor som mamma ville ha som var uttsålda. Där köpte vi glass och bara gick och kollade. Sen körde vi hem mammas brors barn kom med fru och barn.. Dem heter Jesper (mammas brors barn), Jane och Hjalte. DE kom och åt middag hos oss. Och när dem hade gått såg jag, mamma, mormor och Anne-Sofie en film som heter Schnitlers liste (stavning). Det handlar om att Hittler vill att alla Jödar ska utt ur deras hus och då e det en man som själv en en av dem som försöker hjälpa dem. Den e läskig.
Ha det gött kramar malou <3

Dans

Tja alla.
Idag var ja i skolan som alla andra dagar som jag har skrivit.
Just nu skriver jag på min blogg och lyssnar på stereo love.
Har jsut kommit hem från dansen jazz dans vi ska ha uppvisning i julen nån gång och då ska vi ha pompoms och korta byxer typ... Vi ska dansa till miley Cyrus Rokin around the christmas tree...

Ja det var litte vad jag har gjort i dag kram/ Malou


Ridning

Hej alla tittare.
Idag var jag i skolan som alla andra dagar...
Idag i skolan gjorde vi valet i en timme boring....
Musik läraren var sjuk jippi--- Hon e jätte dålig vi sjunger bara Afrikanska låtar vet ej vrf hon kanske gillar det...
Ja i dag slutade vi halv 3 men 10 min före jipi för mig. För jag skulle cykla idag till ridskolan själv.
Det har jag aldrig gjort förutt för mamma eller pappa har kört mig. Och då fick jag min favvo häst som heter Manne och det gick jätte bra. Nästa gång ska vi ha markarbete tror jag det e var det e bommar som ligger på marken och då travar man eller skrittar eller galopperar nu tar jag ej det i rätt ordning. Sen har vi en cafeteria där var jag köpte varm macka, isglass och goooooooodis...
Ha det gött kramar/ malou

Skola

Hejsan alla tittare....
Tyvärr kan jag ej lägga utt bilder på mig för jag har tappad bort den där grejen var man laddar över sorry alla =/
Aja. Idag var det skola som alla andra dagar men den här var jätte tråkig. Vi såg film om valet (jätte tråkigt), jobbade med valet vi jobbar i grupper och då ska man hitta på ett namn till partiet själv och göra en egen affisch stavning...  Idag efter skolan va jag med Alice en från min klass... Vi cyklade hem till henne sen var vi hemma hos Alice och ått glass... Vi hoppade studsmatta och tog äppelkakka med vaniljsås sen litte annat. Det var jätte mysigt. Nu sitter jag med min kanin Anna. Hon e brun och svart. Ha det gött Marie-Louise


Min favvo låt just nu


Ny blogg

Hej, jag heter Marie.Louise jag har precis skaffat denna bloggen.
Ni kanske undrar vad Estrella betyder jo Sjärna fast på Spanska...
Aa ha det bra kram / Malou

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0