Tisdag bästa dan nånsin =)

Tja alla tittare...   I dag i skolan hade vi tjej och kill snack asså man snakkade om puberten mm. Det var inte alls skoj. Men idag snakkade vi inte om det uttan vi gjorde lekar. Först gjorde vi att hons a något typ glass elr godis då skulle man gå till det man tyckte bäst om typ. Sen skulle vi göra något från en disney film. Jag var med Maja, Linnea, tove och jag. Vi tog något av filmen från Askungen. Sen var det lunch och vi fick en äcklig fisk med lime och något annat sås och potatisar äckligt!!! Efter det rast jag och Alexandra var med på fotboll dö kul =) Skrattade ihjäl oss typ 20 gånger. Efter det hade vi musik. Vi skulle dansa line dance det var tråååååååååååååååååkigt!!!!! Efter det slutade vi och jag gick till fritids och ått mellanmål och sen gick jag hem med Isabelle. När jag hade kommit hem tog jag ridkläder på och då var dte iväg till stallet. Det finns en häst som jag hatar det är Doris. Hon sparkas och bits mm. Och jag fick henne så jag fick DAMP! det var ej kul ='( Iaf vi skulle rida barbacka. Det gick bra. Efter det var jag tvungen att fråga en annan  om hon kunde ta hand om henne för jag skulle till skötarmötet. Det gick super =) Alla fick hästar. Det var inte så många hästar som var lediga. Det var synd men bra för mig =) =) ;) ;) Dem som var lediga va Bon Air, Cowondo, Hubba Bubba, Shinning Star men kallas för Star, Ally, Daffie och Manne <3 <3 <3 Det var också en till där som ville ha Manne som var hennes favvo men hon ville sköta Ally elr testa att sköta henne i 1 månad. Så jag fick min älskling kan ni gissa vem det  var????

Manne =) =) ;) ;) <333333333333333333333333333 Min  älskling fick jag och det trodde jag att jag aldrig skulle få... Sån tur jag har =) Nu sköter jag honom på måndagar och lördagar på måndagar ska jag helst komma eftet halv:3 och sköta för då går han inte lektion. Och på lördagar ska jag vara där innan halv:3. För jag ska hinna sköta honom innan det är andra som ska rida på honom 3 gånger. Läääää¨ngtar super mycket till på lördag =) =)

Aja nu ska jag sluta skriva tack och hej leverpastej.

 Min älskling Manne <3 <3 <3 <3

 Min hat häst Doris !!!!!!


Måndag

Hej alla tittare. Idag har jag varit i skolan som vanligt. Vi hade matte och gympa kommer ej ihåg mer har hjärnsläpp just nu. Vi hade rast såklart. Då spelade jag king-out med Sebastian. Alexandra och Jesper. Efter det hade vi matte till lunch. På lunchrasten spelade jag och Alexandra fotboll. Det var jätte kul =) Nu sitter jag hemma och är inne på facebook och lyssnar på musik soulja boy crank that. Den är jätte jätte jätte bra. På gympan komd et 2 män från en squashhall som heter Ola och David ( han kommer från Holland). Nu undrar ni säkert hur vi kunde spela squash. Ju dem hade tagit en uppblåsbar squasbanna. Det var inte så jätte kul. Aja man får ju göra det som man ska göra på gympan. Det gjorde vi hela lektionen. Sen slutade vi och jag var på fritids till 4 idag för det ville jag. Mathilda, Joel, Filip, Elliot, Saga, jag, Algot, Hugo och 2 till som jag inte kommer på just nu var i gympa salen och spelade Harry Potter man har 2 plintar och koner som man ställer upp på plintarna (3 koner). Sen e man i lag och ska försöka skjuta ner konerna med mjuka bollar. Och det finns en Harry Potter och 1 elr 2 ugglor. Man är i 2 lag. Det spelade vi 5 gånger och det ena laget vann 1 gång och mitt kag vann alla andra 4 gånger. Efter det var jag uppe på fritids litte och sen gick jag hem. Och nu är jag jätte glad för pappa sa att vi fick hyra en häst asså jag och Anne-Sofie i 4 elr 7 dagar. I januari det ska bli så kul =) Då hyr man på ridskolan jag går på och då ska Mathilda en i Anne-Sofies klass som jag är kompis med också hyra häst en som heter Rosa då ska vi rida utt på galoppbanan och sånt tillsammans det ska bli så kul =) Jag ska hyra en som heter Manne som ni säkert är min favvo häst. Anne-Sofie ska hyra en som heter Bon Air och Lina (En i Anne-Sofies klass) hyra en som heter Lady. Då ska vi rida tillsammans mm. Läääääääääääääääängtar!!!!!!!!! Nu har jag skrivit nycket så dags att sluta hej då ses i morgon eller ses och ses men jag skriver i morrn. Manne <33333333

Höstlov.

Sorry att jag inte har skrivit på länge men jag har ej pallat.
Idag vaknade jag kl:8 !!! Tidigt eller hur? Kl: 9 vaknade mamma och jag tränade på ett prov. Provet var till en skötarkurs. Det e en kurs som man tar om man vill sköta en häst. Jag hoppas det gick bra. Hon skriver ut tpå deras hemsida om jag har klarat det eller inte. Så jag är trött nu. När jag kom hem kollade jag på tv vet ej vad jag tittade på. Sen åkte vi till stranden med Honey (min hund), mamma och Isabelle för Anne-sofie, Christian och pappa e i paris och e i universal studios och disneyland. De kommer hem idag kl:12 typ så då sover jag som en sten om Honey inte  väcker mig. Iallafall sen åkte vi till stranden och gick och sprang Honey träffade andra hundar som också var där. Det var en konstig man som hade 2 hundar som badar året runt och om dem rullade sig i sand och dem var hemma tvättade han hundarna i varmt vatten ca 1000 liter vatten till varje hund. Ofta man räknar hur mycket vatten man tar. Dåar gick vi då och kollade på vattnet lekte med Isabelle mm.
Efter det körde mamma till stardoll och köpte tidning och en film som jag ej kommer ihåg vad heter. Iallafall den var skit rolig. Nu gör jag inget särskilt. Det stämmer inte jag lyssnar på Willow Smith whip my hair. Den e jätte bra. Hon e bara 9 år!!!!!!!!!!! jaha ses alla tittare.

RSS 2.0